Een ongelukkige automobilist zakte 157 KEER voor zijn theorie-examen voor meer dan £ 3.600 – we onthullen de meest mislukte pogingen van Britten in theorie- en praktijkexamens

Een ongelukkige automobilist zakte 157 KEER voor zijn theorie-examen voor meer dan £ 3.600 – we onthullen de meest mislukte pogingen van Britten in theorie- en praktijkexamens

Een 42-jarige man in Engeland deed 158 pogingen om een ​​theorie-examen te halen, blijkt uit cijfers

Hij was verreweg de meest falende theorie-examensitter, voor een vrouw van 34 jaar die na 117 pogingen nog steeds niet geslaagd is

DVSA-statistieken onthulden ook de meest blunderde praktische rijexamens – 42 de hoogste van één automobilist

This is Money heeft de hoogste pogingen van leerlingen onthuld om voor beide tests te slagen

Het komt omdat de DfT heeft geweigerd om theorie-examencertificaten te verlengen, ondanks een enorme file van ontluikende automobilisten die tijdens de lockdown geen praktische examens kunnen afleggen. Website voor theorie examen oefenen is handig.

 

 

Volgens de laatste cijfers heeft de meest ongelukkige automobilist van Groot-Brittannië meer dan £ 3.600 uitgegeven aan theorie-examens, nadat hij 157 keer voor het examen was gezakt.

 

De mannelijke chauffeur, 42 jaar oud en woonachtig in Engeland, slaagde uiteindelijk bij de 158e poging, nadat hij £ 3.634 had uitgegeven aan alleen theorie-examens.

 

Wat betreft de meest blunderde praktijkexamens, een andere mannelijke chauffeur slaagde uiteindelijk op de 43e keer dat hij erom vroeg, nadat hij tot £ 3.200 had verdiend aan testboekingen.

 

Het ongelooflijke aantal mislukte auto-examens door Britten is onthuld op een moment dat leerlingen opnieuw hun theorie- of praktische rijexamen niet kunnen afleggen vanwege de laatste Covid-19-lockdown.

 

Statistieken

 

Fail: Cijfers die door de DVSA zijn onthuld, hebben de leerlingen in Engeland, Schotland en Wales opgesomd die hun theorie- en praktijktests bij de meeste gelegenheden hebben afgelegd, waarbij één man de eerste 158 keer heeft afgelegd voordat hij slaagde

 

De schokkende statistieken over mislukte rijexamenpogingen zijn naar voren gekomen door Select Car Leasing na een verzoek om vrijheid van informatie aan de Driver and Vehicles Standards Agency. Aanhanger snelheid heeft een maximum.

 

De man die het theorie-examen op 157 pogingen verknoeide was verreweg de meest falende in het land, met de op één na hoogste pogingen van een vrouw van in de dertig, zakte het examen op 117 pogingen voor een bedrag van £ 2.691 – en heeft nog steeds ‘ t geslaagd.

 

Wat betekent een derde lockdown voor automobilisten? Kun je nog…

 

Dit is geld

De derde theorie-examenoppas in het land was een 48-jarige vrouw die uiteindelijk slaagde bij poging nummer 94, nadat ze £2.139 had uitgegeven om ten minste 43 van de 50 meerkeuzevragen over autorijden correct te beantwoorden.

 

Theorie-examens geboekt via de gov.uk-website kosten £ 23 per keer, hoewel de prijzen hoger kunnen zijn als ze via externe partijen worden geboekt – wat suggereert dat de meest falende Brit van de Brit meer dan £ 3.634 heeft betaald om een ​​theoriecertificaat te bemachtigen.