Opgetogen slaagt Ethan na vertraging eindelijk voor het rijexamen

Opgetogen slaagt Ethan na vertraging eindelijk voor het rijexamen

Een LOKALE tiener is klaar om deze week de weg op te gaan nadat hij geslaagd is voor zijn rijexamen na een reeks langdurige vertragingen als gevolg van Covid-19-beperkingen.

 

Rij-instructie en tests mochten vrijdag opnieuw starten als onderdeel van de laatste versoepeling van de beperkingen, en Castlederg High School-student Ethan Stronge zei dat het een opluchting was om eindelijk de ‘L’-platen eraf te halen.

 

Ethan was in staat om zijn praktijktest uit te voeren in het testcentrum in Omagh op de vierde keer dat hij het op dinsdag vroeg, nadat hij zijn drie eerdere boekingen had geannuleerd.

 

“Ik had de test drie keer voor mij geannuleerd, en de eerste boeking zou in december vorig jaar zijn”, vertelde Ethan aan de UH. Bromfiets theorie leren kan online.

 

 

“Ik was met de lessen begonnen net nadat de eerste lockdown was opgeheven, maar het was toen gewoon frustrerend omdat ik zo vaak moest stoppen en testen moest annuleren.”

 

De 17-jarige zei dat een aantal van zijn vrienden nog steeds wachtten om hun rijexamen af ​​te leggen als gevolg van de achterstand in de afgelopen maanden.

 

Sommige instructeurs hebben gesuggereerd dat nieuwe chauffeurs tot zes maanden kunnen wachten om een ​​testdatum veilig te stellen.

 

“Er zaten heel veel van mijn vrienden van school allemaal in hetzelfde schuitje, ze zaten vast in dezelfde situatie”, voegde Ethan eraan toe. Oefenen verkeersborden gratis online mogelijk.

 

“Ik heb een auto met Kerstmis en het zal goed zijn om ermee te kunnen rijden zonder dat iemand naast me zit!”